Monday, May 08, 2006

Bögknackning i Malmö

Under Lördagskvällen befann sig skånska AFM-aktivister i Trelleborg för en planerad bögknackning. Vi posterade oss utanför gay-fiket ”Grottan” i väntan på provokationer från gay-fascisternas sida. Vi behövde inte vänta länge. Snart kom två bögar ut hand i hand, när den ena gav den andra en puss på kinden ansåg vi att måttet var rågat och gick till anfall. Konfrontationen fick önskvärt resultat och antifascisterna kunde sedan obehindrat ta sig från platsen.

Bögknackning är en metod vi tidvis fått kritik för, inte minst från de påstådda ”antifascisterna” (snarare högervridna moralisterna) i AFA. Som sanna antifascister ser vi det dock som får plikt att motverka homosexuallitet på allmän plats. Bögerier är förbjudet enligt koranen, och det är oerhört kränkande för våra svenska muslimer att behöva bevittna sådana hädningar på allmän plats. Vad folk gör i sitt eget hem är inte vår sak att lägga oss i. Men gatorna tillhör oss alla, och i ett mångkulturellt Sverige måste muslimer likt alla andra kunna röra sig ute utan att bli kränkta. AFM förordar därför att homosexualitet på allmän plats förbjuds och att den som trotsar förbudet döms för hets mot folkgrupp. Fram tills detta infrias kommer vi fortsätta med vår bögknackning.

Bimbo Nilsson AFM-Perstorp

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bra sida.
Ni gör lika seriös journalistik som oss på Info14. Ni får gärna skriva för oss. Ursäkta stavfelen men jag håller på och försöker fra i mig en sil samtidigt som jag skriver. Hör av er så får ni inloggning till info14 så ni kan lägga upp era skrapa analyser..
Hell seger!

Robert "tjackis" Vesterlund
tjack_morgon_middag_kvall@info14.com
www.info14.com

9:14 AM  
Anonymous Kurva said...

Fack off Robert. Ni nassar må ha en sund syn på judendom och homosexuallitet. Men erat islamhat och vidriga nationalism gör er till våra fiender och ni skall bekämpas.

Klicanje pobjeda!

11:08 AM  
Anonymous DSNS said...

Hell serger folkkamrater!

Ni är väldigt duktiga! Skulle ni kunna tänka er att skriva för oss i Den svenske, vi har just nu fullt upp med att anordna "privata fester" för NSFs medlemmar under namnet "klubb för nationella män" så att uniformerna kan få åka på(men kanske även av), även om det inte ska till och marchera.

Men vi är klara med festfixandet så skulle vi gärna ta in er mer på heltid om sammabetet fungerat tills dess. Ni överglänser oss både vad det gället politiks analys och rasmässigt klarsinne.

Sieg Heil och vi och vi hoppas att se er på nästa hitlermiddag eller på nästa klubb bör nationella män.

2:50 AM  
Anonymous dsns said...

Vi på redaktionen ursäktar alla stavfel och upprepningar som skrivits här i kommentarform. Vi ställer oss helt bakom budskapet i texten, men vi ska se till att de som skriver inte knarkar lika mycket nästa gång.

Vita krigare kan ibland behöva vitt puder, men vi beklagar verkligen att det påverkade stavningen på vår inbjudan till de lysande skribenterna här på sidan.

SIEG HEIL! vi ses på folkets marsch!!!

8:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Detta är ju inte rätt!
Fascism och rasism är inte rätt heller men man ska inte möta våld med våld! Jag skulle själv gärna vilja kämpa med i Antifascism men rätt ska vara rätt, tydligen säger ni även arbeta mot sexism, rasism och homofobi men ni håller på med bögknackning?!
Det är fel med fascism och rasism men man ska kämpa emot det med rätta sätt, för inte alla homosexuella är fascister eller vad än ni tror de är! De är del av folket på jorden som har lika stor rätt att finnas här som vi andra.
Förresten, på kommentarerna så verkar ni vara nazister och där och med rasister...
//Fredlig ung vänster

2:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hejsan! Fantstiska artiklar, både jag och Pastorn gottade oss länge i det. Ni får väldigt gärna skriva artiklar på våran välkända Patriot-sida på internet. Ingen makt åt stresseristerna! Motståndsdaler åt alla! Kassan till hamburgare!

//Slak Nudel (u know who)

4:52 PM  

Post a Comment

<< Home